We willen in de toekomst onafhankelijk worden van uitkeringen en subsidies. Daarom bieden we onze diensten aan tegen betaling. Hiermee werken we ook voor onszelf aan het doel om duurzaam en volwaardig mee te doen.

Onze diensten

Integratie coach The New Way
Alle leden van MTR zijn opgeleid tot lifestylecoach. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongvolwassen statushouders. De achtergrond van deze doelgroep is voornamelijk Syrisch, Eritrees, Iraaks en Afghaans. Doordat wij als coaches zelf een vluchtachtergrond hebben kunnen we goed de aansluiting vinden met deze jonge nieuwkomers. Het is erg lastig voor statushouders om te acclimatiseren in een ander land met een andere cultuur. Ze hebben veel traumatische dingen meegemaakt en staan vrijwel met lege handen in het land van aankomst. Wij willen deze extreem kwetsbare groep helpen met coaching, want wij van MTR weten maar al te goed wat zij doormaken.
Met iedere jongere doorlopen we een zorgvuldig begeleidingstraject en zoeken met hen naar 'een nieuwe weg'.
Voorlichting
Workshops
Tolk/intermediair
New way, Training new coaches
Deradicalisering

Offerte aanvragen?

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten dan overleggen we graag over onze mogelijkheden en kosten. Neem gerust contact met ons op.

Beloning in plaats van uitkering voor werk dat ertoe doet!

Wij zijn Abdelaziz, Sami, Robel, Selamawit, Samah, Asmait, Khaldoun, Ihab en Mazen. Wij komen uit Syrië en Eritrea. Wij zijn meer dan vluchtelingen!

’s-Hertogenbosch

info@morethanrefugees.com